Ekskluzivno razkritje naslovnice: Zgodba o Davidu Locku #2

Pssst, ti izdam skrivnost? Konec novembra bomo spet lahko brali kvalitetno slovensko literaturo. Takrat namreč izide težko pričakovani drugi del akcijske avanture Zgodba o Davidu Locku – Iluzija resničnosti, odličnega slovenskega avtorja Jake Tomca.

Tako kot v prvem delu (Zgodba o Davidu Locka – Začetek konca), se bralec tudi v nadaljevanju te napete in hitro odvijajoče zgodbe, sreča z neustrašnim in inteligentnim pisateljem Davidom, ki se po seriji nenavadnih dogodkov znajde v osrčju tajne organizacije. Je David res izbranec, ki bo svet rešil zla? Kaj pomenijo njegove nočne more in kakšna bo njegova usoda?

Za bralke in bralce mojega bloga pa imam še eno knjižno poslastico. Kot velika oboževalka tega avtorja in občudovalka lepih knjižnih naslovnic, sem navdušena, da vam lahko prva izdam, kako bo izgledala naslovnica Iluzije resničnosti.

Klikni sem in se prepričaj, da je res huda. 🙂

Za knjigo se boš kmalu lahko zagrebla/zagrebel na spletni strani Založbe Manični Poet (kjer bo na voljo tudi ponatis prvega dela, za vse, ki ga še niste uspeli prebrati), do takrat pa jo lahko dodaš na to-read listo na portalu Goodreads.

Ti je bilo prebrano všeč?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja