O meni

Prijazna, odločna, vztrajna. Ljubiteljica mačk in samorogov. Mlada tridesetinnekaj. Born and raised Ljubljančanka. Kulturologinja. Marketingarca. Igričarka. Nekoč plesalka. Bralka.

Ker vsak trenutek svojega življenja iščem načine, kako pobegnit iz tega ponorelega sveta, sem rešitev našla v knjigah. In ker mi zadnje čase ni dovolj da “le berem” in ker sem začutila potrebo, da knjige, ki so me navdušile (ali pa razočarale) delim s širnim svetom (tudi če sta to dve duši, ki jima bom pomagala pri odločitvi kaj kupiti/ne kupiti v skušnjav polni knjigarni), in ker me je fant prisilil v pisanje bloga s tem, da me je prijetno presenetil in mi podaril domeno, voilà, je tukaj moj mali knjižni blog. Malo za sprostitev, mojo in tvojo.

V njem najdeš moje mnenje o knjigah različnih žanrov – sicer najraje prebiram kriminalke, trilerje, srhljivke (nekaj, kar požene kri po žilah), fikcijo s primesmi filozofskih vprašanj (in še raje odgovorov), chick-lit (ker sem tudi malo princeske) in občasno tudi kakšen dober sci-fi (ker me je navdušil fant in navdušenje je ostalo).

Če se tudi tebe v tvojem prostem času večinoma najde v knjigah in če se zavedaš moči pisane besede… Preklikaj moj blog, upam da ti bo všeč!