Objavljeno Komentiraj

Moje knjižne novoletne zaobljube

Če me je leto 2020 kaj naučilo, je to zagotovo, naj ne delam dolgoročnih planov. Pa tudi nisem ravno človek. ki bi vnaprej vse načrtoval in si nenehno postavljal cilje, rada se prepustim toku in ravnam kot mi intuicija zašepeta. Sem pa, ko se je 20 prevesila v 21, sama sebi vseeno obljubila nekaj stvari. Želje so skromne, pa vseeno se vseh verjetno ne bom držala. Bom pa vesela, če uspem uresničiti vsaj nekaj mojih knjižnih novoletih zaobljub.

  1. Preberi vsaj eno knjigo slovenskega avtorja več kot lani (ne bo težko, ker sem jih lani prebrala res (pre)malo).
  2. Če te knjiga ne prepriča do 100. strani, jo odloži in začni z naslednjo. K “zavrženi” se vrni čez teden, mesec, leto kasneje.
  3. Ne zaspi, preden ne prebereš poglavja do konca. 😀
  4. Vsak večer preberi vsaj tri poglavja.
  5. Posveti nekoliko več časa za pisanje zapisov na blogu (bo težko, ker mi časa kronično primanjkuje, a svečano prisegam, da se bom potrudila in napisala vsaj tri prispevke na mesec).
  6. Preberi vsaj en knjigo več kot lansko leto.
  7. Naredi intervju z vsaj eno slovensko avtorico (do sedaj sem imela intervju le s slovenskim avtorjem, z avtorico pa še ne).
  8. Preberi vsaj eno knjigo iz žanra, ki ga že dolgo (ali še nikoli) nisi brala – pesniška zbirka, erotični roman ali znanstvena fantastika.
  9. Uvedi vsaj eno novo rubriko na blogu. (Tukaj mi lahko pomagaš ravno ti. V komentarju zapiši, če kaj pogrešaš pri mojih vsebinah? Imaš kakšen predlog za novo rubriko)?
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja